Social Media

Met de opkomst van de Social Media hebben bedrijven een ideale mogelijkheid gekregen om meer bekendheid te krijgen en potentiële klanten aan te spreken. In Nederland alleen al zitten meer dan 9 miljoen mensen op Facebook, 5 miljoen mensen op LinkedIn: een enorme vijver om uit te vissen. Wij kunnen u helpen met het opzetten en ondersteuning geven bij het beheren van uw social media kanalen.

Facebook & Instagram Advertising
Facebook en Instagram adverteren kan een waardevolle toevoeging zijn op uw online marketing activiteiten. Facebook is zeer uitgebreid in zijn advertentiemogelijkheden. U kunt zeer specifiek targeten op uw gewenste doelgroep door middel van profielkenmerken, interesses en activiteiten. Via de getoonde advertenties kan men doorklikken naar uw website (of naar uw Facebook-pagina). De kosten van Facebook zijn heel exact te managen zodat u nooit tegen onverwachte klikken aanloopt. Al bovenstaande geldt ook voor Instagram, wat eigendom is van Facebook. Wilt u uw potentiele klanten echt aanspreken op social media kanalen dan is het meenemen van Instagram een must. Enkele voorbeelden waarvoor u kunt adverteren op Facebook:
  • Naamsbekendheid
  • Vacatures
  • Producten
  • Sociale Media netwerk vergroten

LinkedIn Advertising
Op LinkedIn kunt u doormiddel van LinkedIn Ads adverteren. Met LinkedIn kunt u zeer gericht adverteren door uw doelgroep te targeten op o.a. functietitel, vaardigheden, senioriteit en meer criteria. LinkedIn leent zich naar B2C ook zeer goed voor B2B. De CPC (kosten per klik) liggen bij LinkedIn gemiddeld hoger dan andere advertentie kanalen, hier staat wel tegenover dat u zeer relevant kunt adverteren wat tot een hogere conversieratio leidt. Enkele voorbeelden warvoor u kunt adverteren op LinkedIn:
  • Diensten/Producten (ook B2B)
  • Vactures
  • Vergroten zakelijk netwerk

Online Vindbaar kan het adverteren op social media kanalen voor u ondersteunen. Wij hebben reeds al vele succesvolle social media campagnes opgezet via Facebook, Instagram en LinkedIn.