SEO

Is mijn website online goed vindbaar? Bent ik wel vindbaar op de juiste woorden? Dit zijn belangrijke en veel gestelde vragen waar Online Identity & Solutions u antwoord op kan geven. Online Identity & Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en heeft al veel goede resultaten kunnen realiseren voor haar klanten. Wilt u dat uw website beter gevonden worden?SEO traject
Bij het opstarten van het SEO traject zullen er aantal punten doorlopen worden alvorens tot actie over te gaan. Allereerst zal er een nulmeting worden gedaan om te kijken hoe uw website er op dit moment voor staat. Van daaruit zullen er verschillende analyses worden gedaan: een zoekwoordanalyse, concurrentieanalyse en een technische analyse. Er zal een lijst met zoekwoorden worden opgesteld, in constant overleg met u, waar de focus op zal komen te liggen. Vervolgens zal er worden gestart met de SEO activiteiten:
  • On- & Off-page optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content optimalisatie en creatie (Content Marketing)
  • Monitoring (Rankcheck, conversiemeting en Web Analytics)

Ook lokale vindbaarheid is voor sommige klanten van groot belang. Daarnaast zult u up-to-date worden gehouden over de vooruitgang door middel van een rapportage.

SEO Analyses
De eerste stap in het SEO traject is de analyse. Er zal moeten worden gekeken naar wat de huidige situatie is van de website op het gebied van ranking en concurrentie. Vervolgens wordt de website onderworpen aan een technische analyse. Google baseert de ranking van een website op meer dan 200 factoren en de technische aspecten van een website zijn daar een groot onderdeel van. Na de technische analyse zal er worden gekeken naar de content op de website en wat daar verbeterd moet worden. Na het voltooien van de analyses zal er een duidelijk beeld zijn van hoe de website ervoor staat en welke stappen er moeten ondernomen om uw website een goede ranking te laten behalen.

Bent u benieuwd hoe uw website ervoor staat op het gebied van SEO? Vraag een gratis webscan aan!